Hoteli 3*

Hoteli Halkidiki sa tri zvezdice su najbrojniji u kompletnoj ponudi hoteli Halkidiki. Hoteli nude kvalitetne usluge, počev od noćenja sa doručkom, pa sve do all inclusive usuge. Hoteli su sa bazenom, i sa ostalim drugim sadržajima koji će Vam obezbediti ugodan boravak.

Kasandra: smešten između šume čempresa i zlatnog peska obale Kasandre, hotel Paladium nudi smeštaj u double room sobama na bazi polupansiona. Polupansion nude jos i dugi hoteli, kao što su Tropical u Haniotiju, hotel Kasandra mare, i hotel Philoxena spa u Pefkohoriju. Ovi hoteli dobijaju na pregršt pozitivnih kritika od strane turista, može se reći da su među traženijima kod našim turista. Hotel Chrusso village u Paljuriju, iako je kategorisan sa 3 zvedice nudu uslugu all inclusive.

Sitonija: Među hotelima sa tri zvezdice na Sitoniji ističu se hotel Simeon, hotel Lilly Ann beach, dok je hotel Elea village već godinama jedan od najtraženijih na našem tržištu.

Atos: Iako je Atos najmanje razvijen na Halkidikiju ne zaostaje za ponudom hotela. Hoteli ouranopolis su svih kategorija, od tri do pet zvezdica. Hotel Akrathos je veoma povoljan hotel koji nudi all inclusive uslugu, te je veoma tražen, i veliki broj porodica se odličuje da upravo ovde provede odmor. 

 

 

Hoteli Athos 3* letovanje 2014

   

Aktrathos

Akti Ouranopoli

   

 

Specijalne ponude

Hoteli Athos 2017